Skip to content →

Vähittäiskauppias (verkossa tai kivijalassa tai vaikka molemmissa!) haluatko lisätä myyntiäsi ja liiketoiminnan kannattavuutta, 100% tyytyväisyystakuulla?

Tuntuuko sinusta, että teet niska limassa töitä mutta liiketoimintasi ei ole kannattavaa?

Mietitkö jatkuvasti uusia keinoja lisätä myyntiä, tuloksetta?

Tuntuuko sinusta siltä, että olet kokeillut jo kaikkea mutta mikään ei toimi?

Hienoa, että poikkesit sivulleni, sillä minä voin auttaa sinua. Ihan totta, minä voin. Sitä minä teen työkseni. Haluan auttaa mahdollisimman montaa yrittäjää menestymään. Mitä enemmän menestyneitä yrittäjiä on, sitä paremmin meillä kaikilla on asiat. Minä haluan olla omalta osaltani rakentamassa vaurasta Suomea.

Miltä tuntuisi, jos myymäläsi visuaalinen ilme olisi niin houkutteleva, että se myisi itsestään? Tiesitkin jo varmaan sen, että myymälän esillepanoilla eli visuaalisella markkinoinnilla on suora yhteys myynnin lisäämiseen. Siihen vaikuttaa se, että tiedät tarkalleen kuka on asiakkaasi ja että myymäläsi ilme tai verkkokauppasi ilme on sen mukainen.

Tai ettei sinun tarvitsisi enää tuskailla liiallisen tavaran määrän kanssa? Oikein mitoitetut ja myyntitavoitteeseen sekä myymälätilaan suhteutetut sisäänostot ovat yhteydessä kannattavuuteen, samoin kuin tehokas varastonhallinta. Lisäksi sinun tulee tietää ja tuntea asiakkaasi, tulevat kuluttajakäyttäytymisen suunnat ja trendit, sekä mitkä myyntikanavat ovat tehokkaimpia.

Tiedätkö tarkalleen mistä yrityksesi tulovirta koostuu ja miten hyvin se kattaa kulut? Teetkö säntillisen budjetin aina tilikauden alussa?

Tai miltä tuntuisi, jos nettisivujesi kautta tulisi myyntiä? Yrityksesi kotisivua ei tule unohtaa bittiavaruuteen. Verkkosivuston ilmeellä ja toiminnoilla on vaikutus siihen, kuinka kaupallinen sivusto on. Sivuston kautta kannattaa hankkia lisää myyntiä ja asiakkaita! Se on yksi myyntikanavistasi.

Tuntuuko sinusta, että näissä asioissa olisi parantamisen varaa? Tässä tuli mainittua monta askelta, jotka täytyy saada kuntoon. Ja siinä minä osaan auttaa sinua, askel askeleelta.

Minä koulutan ja konsultoin. Verkossa ja sen ulkopuolella, muun muassa liikkeen esillepanoissa, verkkokaupan ja nettisivujen kaupallistamisessa. Myyntibudjettien laatimisessa, sisäänostojen suunnittelussa ja budjetoinnissa. Sesonkialen suunnittelussa ja varastonhallinnassa. Sekä trendiennusteiden laatimisessa.

front_frame
Minun nimeni on Anna Juusela. Kiva kun pistäydyit sivustollani!

Minun roolini on auttaa ja neuvoa sinua kaupallistamaan myymäläsi, nettisivusi ja/tai verkkokauppasi sekä lisäämään liiketoimintasi tuottavuutta. Sinun roolisi on sitoutua valmennukseen ja tekemään tarvittavat toimenpiteet.

Oletko valmis tehostamaan omaa liiketoimintaasi? Klikkaa itsesi Yancan verkkokauppaan!

Tai aloita tutustumalla palveluihini!

Nettikonsultoinnit: Yksittäinen, Simppeli ja Helahoito

Luennot ja koulutukset: Tavoitteellinen visuaalinen markkinointi ja Verkkokaupan visuaalinen markkinointi

Tutustuitko jo palveluihini? Etkä oikein vieläkään tiedä mistä lähteä liikkeelle tai olenko oikea henkilö auttamaan sinua.

Minulle voi soittaa 040 557 28 36 tai laittaa sähköpostia anna.juusela(at)yanca.fi, katsotaan miten voin auttaa. Kerro minulle mikä on tilanteesi nyt ja mikä on päämääräsi ja unelmatilanteesi.


Haluatko minut kouluttajaksi?

Aihepiirini on tavoitteellinen visuaalinen markkinointi ja verkkokaupan visuaalinen markkinointi.

Teen Webinaareja sekä liveluentoja ja koulutuksia. Lue lisää kohdasta Luennot ja koulutukset!

Luentoihin sisältyy takuu: Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen toimintaani en laskuta mitään! 

Hyvät työkalut mitata myyntiä ja esillepanon tehokkuutta!
Monipuolinen ja ajatuksia herättävä.
Kokonaisuus oli kattava ja innostava.
Koulutuksessa hyödynnettiin todella hyvin kouluttajan omaa kokemusta.

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Simple Share ButtonsKiitos, kun jaat!
Simple Share Buttons