Skip to content →

Se aika, kun laittamalla minkä tahansa näköisen verkkokaupan tai sivuston pystyyn voi saada myyntiä aikaiseksi, on auttamatta ohi. Nettisivujen ilme merkitsee paljon. Se kertoo luotettavuudesta. Ihmiset kaipaavat elämyksiä ja sohvasurffailu on arkipäivää. Tuotteita on tarjolla valtavat määrät ympäri maailmaa ja sosiaalisen median kautta ihmiset löytävät uusia tuotteita jatkuvasti. Lisäksi bloggaajat mainostavat tuotteita ja kauppoja. Miten pysyä tässä kaikessa mukana? 

Lataa tästä Verkkokauppa&Elämykset

Visuaalinen markkinointi verkossa on sitä, miten esittelet tuotteesi ja palvelusi sivustolla. Visuaalinen markkinointi on keino herättää tunteita ja luoda elämyksiä. Sekä tietysti lisätä myyntiä! Visuaalinen markkinointisi on kunnossa, kun asiakkaasi löytävät etsimänsä helposti ja ostavat jopa muutaman muunkin tuotteen siinä sivussa.

Verkkokaupan visuaalinen markkinointi™ on jopa tärkeämpää kuin perinteinen visuaalinen markkinointi kivijalassa. Verkossa visuaalinen markkinointi toimii myyjänä. Kivijalkamyymälöissä myymälähenkilökunta myy tuotteita ja poistaa myynnin esteitä. Verkossa on vain asiakas ja tuotteet, siellä ei ole ketään edistämässä myyntiä. Useassa verkkokaupassa on kyllä käytössä chat asiakaspalvelun tukena, mutta hyvin usein tämä on rajallisen ajan päivästä käytössä. Visuaalisen markkinoinnin merkitys myynnin edistäjänä siis korostuu verkossa, jopa enemmän kuin kivijalkamyymälässä.

  • Millä tavoin erotut muista?
  • Millaista mielikuvaa luot?
  • Millaisia elämyksiä tarjoat asiakkaallesi?
  • Miksi sinun verkkokauppasi on juuri SE kauppa, josta kaikki haluavat tuotteensa ostaa?

Yrityksen kotisivut

Myös yrityksesi nettisivujen ilme on merkittävä ja vaikuttaa yrityksen imagoon. Lisäksi, nettisivujen ei kannata olla pelkkä kulu, sitä kautta kannattaa pyrkiä lisäämään myyntiä. Ovatko sinun kotisivusi kaupalliset?

Tutustu palveluihini!

Luennot ja koulutukset 

Nettikonsultoinnit

Lataa ILMAISEKSI 5 vinkkiä Verkkokauppa ja elämykset!

 

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Simple Share ButtonsKiitos, kun jaat!
Simple Share Buttons