Skip to content →

Vieraskynä: Yhdessäonnistujat – Mitä, miksi, kenelle?

Yhdessäonnistujat on täysin ainutlaatuinen digiyhteisö, jossa osaavat, oppivat ja inspiroivat yrittäjät kohtaavat. Palvelu tukee kovien liiketoimintatavoitteiden ja verkostoitumisen lisäksi yrittäjän oman tietotaidon kehittymistä ja hyvinvointia, täysin ajasta ja paikasta riippumatta!

MIKSI?

Yhdessäonnistujat-digiyhteisön perustaja Tytti Laine on toiminut yrittäjänä 18 vuotta. Tytti koki olleensa yksinyrittäjänä todella paljon asioidensa kanssa yksin ja kaivanneensa yhteisöä ja kollegoja tukemaan oman osaamisensa ja oman yrityksensä kehittymistä. – Useiden elämänmuutosten kautta löysin itseni synnyinkaupungistani Porista yksinhuoltajana ja yksinyrittäjänä. Minulla ei ollut virtaa, voimaa eikä verkostoja ja ilokseni kuulin ja liityin mukaan pienyrittäjien yhteisiin toimitiloihin. Siellä keskusteluissamme tuli esille se, kuinka moni meistä oli kokenut yksinäisyyttä, vaikeuksia tehdä yritystoimintaan liittyviä päätöksiä ja kaipuuta löytää yhteyksiä, yhteistyökumppaneita ja yritystä sekä yrittäjää ravitsevia verkostoja. Päätin lähteä toimimaan ja auttamaan laajemminkin pienyrittäjiä. Ensin syntyi maakunnallinen YTYä yksinyrittämiseen! -projekti ja sen jälkeen valtakunnallinen Yhdessäonnistujat.fi-digiyhteisö, kertoo Tytti. – Tiesin, että on olemassa yrittäjiä, jotka voisivat saada hurjasti vinkkejä, virtaa, voimaa ja verkostoja, kunhan palvelu olisi laadukasta sekä helposti ja kohtuullisella hinnalla saatavilla.

MITÄ?

Yhdessäonnistujat-yhteisö tukee yrittäjän yrittäjäpersoonan, yrittäjäosaamisen, oman hyvinvoinnin sekä verkostoitumisen kehittymistä. Jäsenyyden kautta olet yrittäjänä ja yrityksenä osa valtakunnallista verkostoa ja voit löytää jäsenistä yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja hyviä ystäviä. Saat koko ajan uusia asioita sovellettavaksi yritystoimintaasi ja mahdollisuuden bisnesosaamisesi jatkuvalle kehittymiselle. Saat säännöllisesti uuden ja hyödyllisen verkkokurssin, joka on laadittu napakaksi ja juuri pienyrittäjän yritykseen nopeasti sovellettavaksi. Voit katsoa valmennusvideot täysin valitsemanasi ajankohtana. Halutessasi sinua tukee edistymisessäsi sparrauskaverisi eli toinen digiyhteisön jäsen. Myös erilaiset jäsenten bisneshaasteet tukevat jatkuvaa kehittymistäsi ja tuovat paljon intoa ja inspiraatiota bisneksesi luotsaamiseen.

KENELLE?

Yhdessäonnistujat on tarkoitettu kaikille oman yritystoimintansa ja yrittäjäosaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille. Voit olla miltä tahansa paikkakunnalta tai toimialalta. Tärkeintä on, että suhtaudut mielenkiinnolla ja ehkä jopa intohimolla oman yritystoimintasi edistämiseen ja olet kiinnostunut oppimaan toisilta sekä jakamaan kokemuksiasi muille.

MITEN?

Yhdessäonnistujat.fi -digiyhteisöön on nyt ovet auki uusille jäsenille. Marraskuussa saat parhaat edut, joten sinun kannattaa tehdä päätöksesi viimeistään 30.11. mennessä. Yli vuoden kestävä jäsenyys maksaa sinulle vain 145 euroa + alv! Pääset HETI mukaan energiseen yhteisöön – klikkaa http://mukaan.yhdessaonnistujat.fi/ ja tule mukaan!

Tytti Laine

yrittäjä, yrittäjävalmentaja, yrittäjien onnistumisten tukija, Yhdessäonnistujat.fi-digiyhteisön perustaja

Published in Yleinen

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Simple Share ButtonsKiitos, kun jaat!
Simple Share Buttons