Asiakkailtani saamaani palautetta

Mikä oli se tarve, johon etsit Annalta ratkaisua?

Olimme avaamassa kuluttajamyymälää, joka oli meille uutta liiketoimintaa. Asiakkaamme ovat yli 90-vuoden ajan olleet jälleenmyyjiä, mutta suoraa kuluttajamyyntiä meillä ei ole aiemmin ollut. Haimme apua ensin myymälän visuaaliseen toteuttamiseen, mutta myöhemmin tarkensimme projektia myymälän markkinointisuunnitelman tekoon ja kuluttajamarkkinoinnin toteuttamiseen somessa. Esillepanoista yrityksestämme löytyy laajaa kokemusta messujen kautta, mutta markkinoinnissa erityisesti some-puoli oli meille alue jolla emme ole olleet aktiivisia.

Minkälaisen ratkaisun Anna sinulle tarjosi?

Saimme käytännön apua some-kanavien avaamiseen ja päivitysten suunnitteluun ja tekoon. Lisäksi saimme konsultointiapua siitä mitä myymälää avatessa tulee ottaa huomioon. Tekeminen oli hands on-tyyppistä mistä oli erityisesti hyötyä, kun Anna auttoi myös siinä aikaa vievimmässä eli käytännön toteuttamisessa.

Miltä “elämä” alkuperäisen tarpeen kanssa näyttää nyt?

Myymälämme on nyt auki, asiakkaat ovat kiitettävästi sen löytäneet ja olemme saaneet lähes yksinomaan positiivista palautetta ideasta, esillepanosta ja koko konseptista. Iso kiitos siitä kuuluu Annalle, sillä ilman häntä asiakkailla olisi todennäköisesti kestänyt paljon kauemmin löytää meidät ja meilläkin olisi voinut usko projektiin loppua syksyn kiireiden painaessa päälle.

Johanna Weiste, K.A. Weiste Oy


Suosittelen lämpimästi Yanca Oy Ltd:n Anna Juuselan nettikonsultointia! Anna räätälöi palvelun juuri minun kehittymiskohteisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Sain omaan työhöni uusia konkreettisia työkaluja kehittää visuaalisen markkinoinnin seuraamista. Anna haastoi minut myös kyseenalaistamaan vanhoja toimintamalleja ja kiinnittämään huomion tiimin kannalta kriittisiin pisteisiin. Nettikonsultoinnin hyödyt ovat ajansäästö sekä täsmäsisällöt. Tämä koulutus edesauttaa koko tiimin kehittymistä tulevaisuudessa.

Iisa Johansson, myymäläpäällikkö EMMA Shop (Espoo Museum of Modern Art)


Mikä oli se tarve, johon etsit Annalta ratkaisua?

Uuden brändimme LuKLabelin verkkokaupan vieminen tuottavasti eteenpäin. Myös brändääminen ja budjeotoinnin haasteisiin kaipasimme kiperästi tukea. Halusimme olla varmoja teemmekö oikeita päätöksiä heti alusta asti.

Minkälaisen ratkaisun Anna sinulle tarjosi?
Annan avulla opimme ymmärtämään verkkokaupan tulevaisuutta, sekä järkevää suunnitelmallisuutta tehtävien hoitamiseen. Saimme tukea uutena yrityksenä ihan päivittäisten rutiinien hoitamiseen.

Miltä “elämä” alkuperäisen tarpeen kanssa näyttää nyt?
Suunnitelmallisemmalta ja talouspuoli on hoidossa paremmin. Myös brändääminen ja yrityksemme verkkokaupan tulevaisuus on tällä hetkellä linjassa. Olemme alkaneet tekemään heti alusta asti myyntiä loistavan markkinoinnin avulla. Annan ohjeistuksilla olemme pyrkineet keskittymään kerrallaan yhteen asiaan, ja siirtyneet tehtävästä toiseen, vasta kun edellinen tilanne on suoritettu.
Suosittelen omasta puolestani Annaa, jos haluat järkeistää omaa tekemistäsi kohti tuloksen tekoa.

Tiia Hakala, LuKLabel


Olen hyötynyt Annan konsultoinnista monelta suunnalta. Visuaalinen ulkoilme on jo iskostunut alkuajoista ja kokeilen kaikkea uutta mutta miettien kuitenkin onko minulla resursseja siihen. Varastonhallinnassa Anna on antanut järjen ääntä ja malttia ostojen kanssa. Ajatusmaailmaa Anna on hyvinkin paljon avartanut, eli jos minulla ei olisi ollut Anna apuna niin en tiedä missä olisin. Paljon mulla on jäänyt Annan neuvoja ja mietteitä tonne takaraivoon ja ei oo oikeastaan semmosta päivää etten ajattelisi, että mitä se Anna olis mieltä.

Heidi Pikkala, Talsoon Tassuttelijat


Hyviä kehitysideoita ja asiantunteva näkemys verkkokaupan visuaalisuudesta. Suosittelen Yanca / Anna Juuselan konsultointia lämpimästi!

Petri, Sera Clothing


Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta konsultaatiosta! Sain paljon uusia ideoita ja hyviä vinkkejä mm. omien verkkosivujen kehittämiseen. Suosittelen konsultaatiota muillekin!

Tarja Ahonen


Osallistuin Yanca Oy Ltd:n Anna Juuselan tarjoamaan henkilökohtaiseen konsultointiin. Jo tunnissa sain todella hyviä vinkkejä, miten kehittää yritykseni nettisivujen ilmettä paremmaksi. Nyt sitten vain innolla toteuttamaan Annan ehdottamia muutoksia sivuihin. Suosittelen lämpimästi!

Terveisin, Mari Lämsä, Intovaattori


Osallistuin Yanca Oy Ltd/Anna Juuselan tarjoamaan konsultointiin vaateliikkeelle. Nettikonsultointi oli vaivaton tapa osallistua tälle henkilökohtaiselle konsultoinnille. Sain tunnin konsultoinnissa todella arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Sain myös paljon hyviä huomioita, joita ei omassa myymälätilassa, arjen hommien keskellä, ehdi pysähtyä miettimään. Nyt on innostusta ja selkeä suunta lähteä toteuttamaan Annan ehdottamia muutoksia esillepanoon ja valikoimiin. Suosittelen.

Terveisin Kauppias Matleena Saukko, Muodin Top-Piste


HYVÄ kiertämään!  sain tosi hyviä suosituksia naislaulajista, joten nyt ajattelin vinkata henkilöä, jolta sain apua verkkokauppa bisnekseeni tänään! Anna Juusela auttoi mua tosi paljon verkkokaupan suhteen. Sain roppakaupalla konkreettisia vinkkejä, helpostikin toteutettavissa olevia, sekä hyviä ideoita ja muita vinkkejä. Tunnissa sai paljon aikaan. Annan firma on Yanca Oy.

Uskon tosi vahvasti, että myynti lisääntyy Annan avulla!


Käypä kurkkaamassa minun UUDET nettisivut. Sinä ja sinun webkoulutus olette osasyyllinen tähän hulluuteen, että nämä täytyi tehdä uusiksi! Sain hirveän paljon uutta virtaa toteuttamiseen, kiitos sinun!

Koulutuksista saamaani palautetta

Annan kanssa teemme jatkuvaa koulutusyhteistyötä.
Homma sujuu todella hienosti. Koulutuksien sisältö on
ollut todella runsas, paljon hyviä esimerkkejä ja vinkkejä,
joita asiakkaamme voi heti hyödyntää. Koulutusmateriaalit huippuluokkaa,
visuaalisia ja kiinnostavia. Anna on oman alansa asiantuntija ja
tietää mistä puhuu.

Maarit Fellman, kouluttaja, yrittäjä / Intoo Koulutus


Anna Juuselalla on aina uusinta tietoa mitä kaupan alalla tapahtuu ja mitkä ovat alan trendit, sekä Suomessa että maailmalla. Hänellä on myös hyvä teknologian tietämys. Anna Juusela on selkeä esiintyjä ja hänellä on visuaalisesti houkuttelevat materiaalit. 

Annika Sederholm, kouluttaja, Prakticum


Overall the course was innovative and up to date. It was honestly the
best course in the years of studying. So far we have been taught all the basics of business and fashion, but since lately things have been evolving quickly, knowing the basics isn’t enough. The course was very detailed and covered literally every aspect that one should take notice of when sucsessfully merchandising or buying. The slides were so pleasing to look at and they really made sense and were relatable.

Student 

It was one of the most useful and practical courses that we have had during the
study. It made me see the aspects of working in the retail business that I hadn ́t considered before.

Student 


[text-slider]

Asiakkaitani

TallennaTallenna