Konsultoinnit

Tuntuuko sinusta, että teet niska limassa töitä mutta liiketoimintasi ei ole kannattavaa? Mietitkö jatkuvasti uusia keinoja lisätä myyntiä, tuloksetta? Tuntuuko sinusta siltä, että olet kokeillut jo kaikkea mutta mikään ei toimi?

Minun roolini

on auttaa ja neuvoa sinua kaupallistamaan myymäläsi, nettisivusi ja/tai verkkokauppasi sekä lisäämään liiketoimintasi tuottavuutta.

Sinun roolisi

on sitoutua yhteistyöhömme ja tekemään tarvittavat toimenpiteet.


Oletko valmis tehostamaan liiketoimintaasi? Investoi itseesi!

Esimerkkejä investoinnin hinnasta:

1. Tunti konsultointia netin välityksellä á 149€ (+alv)

2. Konsultointi myymälätiloissa á 2h joka toinen viikko 6kk ajan 2990€ (+alv). (Pääkaupunkiseutu)

3. Konsultointi netin välityksellä á 2h joka toinen viikko 3kk ajan 1200€ (+alv).

Monikanavainen asiakaspolku analyysi

Saamaani palautetta

Mikä oli se tarve, johon etsit Annalta ratkaisua?

Uuden brändimme LuKLabelin verkkokaupan vieminen tuottavasti eteenpäin. Myös brändääminen ja budjeotoinnin haasteisiin kaipasimme kiperästi tukea. Halusimme olla varmoja teemmekö oikeita päätöksiä heti alusta asti.

Minkälaisen ratkaisun Anna sinulle tarjosi?
Annan avulla opimme ymmärtämään verkkokaupan tulevaisuutta, sekä järkevää suunnitelmallisuutta tehtävien hoitamiseen. Saimme tukea uutena yrityksenä ihan päivittäisten rutiinien hoitamiseen.

Miltä “elämä” alkuperäisen tarpeen kanssa näyttää nyt?
Suunnitelmallisemmalta ja talouspuoli on hoidossa paremmin. Myös brändääminen ja yrityksemme verkkokaupan tulevaisuus on tällä hetkellä linjassa. Olemme alkaneet tekemään heti alusta asti myyntiä loistavan markkinoinnin avulla. Annan ohjeistuksilla olemme pyrkineet keskittymään kerrallaan yhteen asiaan, ja siirtyneet tehtävästä toiseen, vasta kun edellinen tilanne on suoritettu.
Suosittelen omasta puolestani Annaa, jos haluat järkeistää omaa tekemistäsi kohti tuloksen tekoa.

Tiia Hakala, LuKLabel


Olen hyötynyt Annan konsultoinnista monelta suunnalta. Visuaalinen ulkoilme on jo iskostunut alkuajoista ja kokeilen kaikkea uutta mutta miettien kuitenkin onko minulla resursseja siihen. Varastonhallinnassa Anna on antanut järjen ääntä ja malttia ostojen kanssa. Ajatusmaailmaa Anna on hyvinkin paljon avartanut, eli jos minulla ei olisi ollut Anna apuna niin en tiedä missä olisin. Paljon mulla on jäänyt Annan neuvoja ja mietteitä tonne takaraivoon ja ei oo oikeastaan semmosta päivää etten ajattelisi, että mitä se Anna olis mieltä.

Heidi Pikkala, Talsoon Tassuttelijat


Hyviä kehitysideoita ja asiantunteva näkemys verkkokaupan visuaalisuudesta. Suosittelen Yanca / Anna Juuselan konsultointia lämpimästi!

Petri, Sera Clothing


Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta konsultaatiosta! Sain paljon uusia ideoita ja hyviä vinkkejä mm. omien verkkosivujen kehittämiseen. Suosittelen konsultaatiota muillekin!

Tarja Ahonen


Osallistuin Yanca Oy Ltd:n Anna Juuselan tarjoamaan henkilökohtaiseen konsultointiin. Jo tunnissa sain todella hyviä vinkkejä, miten kehittää yritykseni nettisivujen ilmettä paremmaksi. Nyt sitten vain innolla toteuttamaan Annan ehdottamia muutoksia sivuihin. Suosittelen lämpimästi!

Terveisin, Mari Lämsä, Intovaattori


Osallistuin Yanca Oy Ltd/Anna Juuselan tarjoamaan konsultointiin vaateliikkeelle. Nettikonsultointi oli vaivaton tapa osallistua tälle henkilökohtaiselle konsultoinnille. Sain tunnin konsultoinnissa todella arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Sain myös paljon hyviä huomioita, joita ei omassa myymälätilassa, arjen hommien keskellä, ehdi pysähtyä miettimään. Nyt on innostusta ja selkeä suunta lähteä toteuttamaan Annan ehdottamia muutoksia esillepanoon ja valikoimiin. Suosittelen.

Terveisin Kauppias Matleena Saukko, Muodin Top-Piste


HYVÄ kiertämään!  sain tosi hyviä suosituksia naislaulajista, joten nyt ajattelin vinkata henkilöä, jolta sain apua verkkokauppa bisnekseeni tänään! Anna Juusela auttoi mua tosi paljon verkkokaupan suhteen. Sain roppakaupalla konkreettisia vinkkejä, helpostikin toteutettavissa olevia, sekä hyviä ideoita ja muita vinkkejä. Tunnissa sai paljon aikaan. Annan firma on Yanca Oy.

Uskon tosi vahvasti, että myynti lisääntyy Annan avulla!


Käypä kurkkaamassa minun UUDET nettisivut. Sinä ja sinun webkoulutus olette osasyyllinen tähän hulluuteen, että nämä täytyi tehdä uusiksi! Sain hirveän paljon uutta virtaa toteuttamiseen, kiitos sinun!

Ota yhteyttä!

Soita +358405572836 / Anna Juusela  tai laita viestiä: etunimi . sukunimi (ät) yanca . fi